zoek menu

 • Van Aetsveld Academy zet IPMA B toppers in het zonnetje


  Only Friends in Amsterdam Noord ontvangt IPMA B toppers

  Share via LinkedIn

  Op maandag 25 juni zijn tijdens het ‘Van Aetsveld Academy event’ de IPMA B gecertificeerde projectmanagers in het zonnetje gezet. In de afgelopen 15 jaar heeft Michel Munier 23 projectmanagers succesvol begeleid bij hun IPMA B certificering. Nu was het tijd om voor hen wat terug te doen. Only Friends, het sportcentrum voor kinderen met een beperking, ontving de projectmanagers.

  Deze toppers van Projectmanagement Nederland  staan er waarschijnlijk zelf nooit zelf bij stil, maar zij behoren tot de groep mensen die medeverantwoordelijk is voor veranderingen, verbeteringen en innovaties in Nederland. Onder het genot van een hapje, drankje, praatje en een sportieve activiteit hebben we informeel bijgepraat met Michel als gastheer.

  De genodigden, werkzaam bij o.a. de waterschappen, MN, Nationale Nederlanden, KPN, Bakker Sliedrecht, SPIE, Schiphol, maakten informeel kennis met elkaar. Volgens ons succesvolle  Kenniscafé/proeverij concept luisterden ze vervolgens naar het passievolle verhaal van Dennis Gebbink, oprichter en directeur van Only Friends en proefden zij van het Secure Based program van Jeen de Spa met prachtige persoonlijke verhalen, ingebracht door de deelnemers zelf. En wanneer je op de locatie van Only Friends bent op het Friendship Sport Centre in Amsterdam Noord, dan hoort daar een sportief element bij: voor de borrel en de BBQ maaltijd is er nog een intensief potje rolstoelbasketbal gespeeld.

  Het event werd zeer gewaardeerd getuige de mooie reacties en bedankjes.
  Speciale dank aan Dennis Gebbink van Only Friends en aan onze collega’s Jeen de Spa en Michel Munier!

  Jan Welling: “Het was heel gezellig, leerzaam en door de locatie met het verhaal ook ontroerend”

  Theo Vermeer over Jeen: “Hangend aan je lippen heb ik aandachtig naar je verhaal geluisterd. Ooit hoop ik “the extended version” te horen”.

  Daniel: “Heel pure en prikkelende verhalen die echt blijven hangen. Heel mooi.”

  Lees het hele artikel…4 minuten leestijd

Evelyne Middleton

Als adviseur vertaal ik de ontwikkelvraag van onze opdrachtgevers naar maatwerk interventietrajecten samen met onze excellente trainers en consultants die dagelijks projecten en programma’s vormgeven en veel praktijkervaring hebben: PM4PM. Excelleren in het PM vak begint vooral met meters maken, reflecteren op eigen handelen, het delen van ervaringen en het uitwisselen van de lessons learned. 70-20-10 is een prima uitgangspunt bij de inrichting van leerpaden binnen organisaties. Ontwikkeltrajecten richt ik, in co-creatie in met HR, Learning & Development, de manager Projects, de direct leidinggevende en met de deelnemers om te komen tot een maatwerk traject waarbij iedereen zijn rol pakt op weg naar verdere professionalisering.