zoek menu

Volg een maatwerk projectmanagement opleiding

Een projectmanagement opleiding heeft het meeste effect op het moment dat deze  aansluit bij uw ontwikkelpunten. Bij Van Aetsveld begeleiden wij u van intake tot succes.

Een learning journey

Wij zien alle programma- of projectmanagement opleidingen als een learning journey. Je neemt niet alleen deel aan een training bij ons, maar volgt een traject waarbij we je begeleiden van intake tot succes. Onze praktijkgerichte cursussen zijn gebaseerd op het leren door te ervaren. Onze trainers slaan een brug tussen theorie en praktijk zodat je het geleerde direct kunt toepassen.

Coaches met meer dan 15 jaar ervaring

Onze ervaren coaches zijn allen dagelijks actief in de praktijk en zitten kniediep in de materie. Vandaag staan ze bij ING, morgen bij Rabobank. Van Aetsveld legt de lat ook voor eigen trainers hoog. Wij werken alleen met zwaargewichten uit de branche. Tot onze coaches behoort ook Gerrit Koch, de eerste IPMA A gecertificeerde projectmanager in Nederland.

Geef jouw programma- of projectmanagementvaardigheden een boost en kies de opleiding die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Bekijk onze trainingen

Haal extra voordeel uit de online leeromgeving

Van Aetsveld werkt met blended learning. Dit houdt in dat onze programma- en projectmanagement opleidingen bestaan uit een mix van klassikale lessen, online leren, intervisie en coaching. In de online leeromgeving bereid je je zelfstandig voor op bijvoorbeeld jouw praktijk of jouw examen door middel van contact met de community, het bekijken van presentaties of door andere informatie te vergaren. Tijdens de cursusdagen spelen we rollenspellen die toegespitst zijn op de eigen casuïstiek.