zoek menu

Inschrijvingsvoorwaarden

Data en inschrijving
Actuele data voor elke opleiding treft u aan op onze website en u kunt zich op de site ook direct inschrijven voor een opleiding. Na inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging per mail en binnen 3 werkdagen een bevestiging van inschrijving. U heeft vanaf de bevestiging van inschrijving een bedenktermijn van 2 weken. Na de bedenktermijn ontvangt u een factuur. Voor aanvang van de opleiding dient deze factuur voldaan te zijn.

Locatie
Open opleidingen vinden plaats in conferentiecentra en zalen, centraal gelegen in Nederland.

Groepsgrootte
Om het open karakter te bewaren, is er een limiet aan het aantal deelnemers uit één organisatie die zich inschrijven voor dezelfde opleiding. Voor groepsopleidingen kunnen per groep maximaal twee deelnemers uit dezelfde organisatie aangemeld worden.

Prijzen
De kosten die bij de opleidingen staan vermeld, zijn per deelnemer. De opleidingsprijzen en het bijbehorende arrangement worden belast met BTW.

Annulering
Indien u verhinderd bent om aan een opleiding mee te doen, kan deze plaats worden ingenomen door een andere medewerker uit de organisatie. Is dit niet mogelijk en is annulering noodzakelijk, dan kunt u dit zonder kosten doen tot één maand voor de start van de opleiding. Bij annulering tussen één maand en veertien dagen voor aanvang van de training bent u 50% van de kosten verschuldigd. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Intake- en coachingsgesprekken en pre-assessments kunt u tot een week voor aanvang zonder kosten wijzigen. Bij wijziging binnen een week, wordt een bedrag van € 95,- administratiekosten in rekening gebracht.

Doorschuiven
Bij verschuiving naar een volgende groep tussen één maand en veertien dagen voor aanvang van de oorspronkelijke opleiding wordt € 95,- administratiekosten in rekening gebracht. Binnen veertien dagen voor aanvang bent u, naast deze administratiekosten, 50% van het totaalbedrag verschuldigd.

E-learning
De e-learning die bij een opleiding hoort, is 6 maanden beschikbaar vanaf het moment dat u bent geautoriseerd. Bij verlenging wordt € 110,- in rekening gebracht.

Examens Duurzaam Projectmanagement
Bij inschrijving voor de opleiding Duurzaam projectmanagement gaan we uit van deelname aan het examen op de daarvoor aangegeven datum. Wilt u toch op een andere dag examen doen, dan kan dat op één dag in de maand op kantoor van Van Aetsveld. De kosten daarvan zijn € 35,-

Examens IPMA
IPMA examens worden afgenomen door een IPMA Certificering NL. Van Aetsveld faciliteert het proces voor de deelnemers, maar het exameninstituut IPMA Certificering NL heeft een eigen positie ten aanzien van tarieven en uitvoering. Van Aetsveld hanteert de spelregels van het exameninstituut en berekent de kosten daarvan door zonder opslag. Meerkosten door verschuiven, uitstellen, annuleren en niet komen opdagen worden apart bij de deelnemer in rekening gebracht. Bij inschrijving voor opleidingen IPMA-D, IPMA-C en IPMA-B is het examen onderdeel van de opleiding. U kunt kiezen uit 2 examendata, steeds 1 tot 3 maanden na de opleiding.

Slaging garantie
Voor de opleidingen IPMA-D en het theoriedeel van IPMA-C en IPMA-B biedt Van Aetsveld een slagingsgarantie. Mocht u onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan kunt u opnieuw deelnemen aan de opleiding en weer het examen doen. Zonder extra kosten voor de opleiding, de begeleiding en het gebruik van de e-learning omgeving. Alleen de arrangementskosten en de kosten voor het examen zijn voor uw rekening. Deze slagingsgarantie is alleen van toepassing indien u maximaal twee maanden na het afleggen van het eerste examen een beroep doet op de regeling; aantoonbaar is dat u op de e-learning omgeving voor het examen hebt geoefend en het examen binnen een half jaar na het eerste examen opnieuw afgelegd wordt. De trainer/coach zal u in deze periode extra begeleiden.
Wij zijn pas tevreden als u slaagt.

Direct contact
Op de website staan alle open opleidingen kernachtig omschreven.
Heeft u nadere vragen en/of wilt u advies welke training of opleiding voor u het meest geschikt is?
Bel dan met onze adviseurs van de Van Aetsveld Academy op telefoonnummer 034 422 35 35 of mail ons via academy@aetsveld.nl.