zoek menu

Van Aetsveld Contact

Heb je vragen of hulp nodig bij jouw keuze? Maak gebruik van onderstaand formulier of bel gratis met onze opleidingsadviseurs via 033 422 35 35. We staan je graag te woord!

Maanlander 47
3824 MN Amersfoort
+31 (0)33 422 35 35

Ons kantoor is gevestigd in de AtoomClub Amersfoort A1 en bevindt zich direct aan de afslag van de A1 tegenover het Van der Valk Hotel en de McDonalds.

Per OV: vanaf Amersfoort Centraal reis je met buslijn 3 richting Vathorst naar bushalte Ruimtevaart in 20 minuten naar AtoomClub Amersfoort.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mij optioneel inschrijven?
  Je inschrijving via de website is direct definitief. Na inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging per mail en binnen 3 werkdagen een bevestiging van inschrijving. Je hebt vanaf de bevestiging van inschrijving een bedenktermijn van 2 weken.
 • Is mijn inschrijving in goede orde ontvangen en verwerkt?
  Wanneer je je hebt ingeschreven, zie je aan het einde van de inschrijfprocedure een bevestigingspagina. Tevens ontvang je een binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging van inschrijving per mail.
 • Kan ik vrijstelling(en) aanvragen?
  Voor geen van de trainingen of examens kun je vrijstelling krijgen. Wel biedt Van Aetsveld IPMA trainingen in verkorte vorm aan voor wie al trainingen op het gebied van projectmanagement heeft gevolgd.
 • Kan ik mijn inschrijving annuleren?
  Tot één maand voor de start van de training kun je kosteloos annuleren. Bij annulering tussen één maand en veertien dagen voor aanvang van de training ben je 50% van de kosten verschuldigd. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Intake- en coachingsgesprekken en pre-assessments kun je tot één week voor aanvang zonder kosten wijzigen. Bij wijziging binnen een week, wordt een bedrag van € 95,- administratiekosten in rekening gebracht.
 • Kan ik een opleiding doorschuiven?
  Indien je verhinderd bent om aan een training mee te doen, kun je je training doorschuiven naar een volgend startmoment.  Tot één maand voor de start van de training kun je kosteloos wijzigen. Bij verschuiving naar een volgende groep tussen één maand en veertien dagen voor aanvang van de oorspronkelijke training wordt € 95,- administratiekosten in rekening gebracht. Binnen veertien dagen voor aanvang ben je, naast deze administratiekosten, 50% van het totaalbedrag verschuldigd.
 • Bekijk alle vragen