zoek menu

  • Van Aetsveld aanwezig op de IPMA Parade 2018

    Ook dit jaar is Van Aetsveld aanwezig op de IPMA Parade 2018. Als specialist in project- en programmamanagement dragen wij graag bij aan het succes van de IPMA Parade. Dit jaar verzorgen Ron Schipper en het IPMA erelid Gerrit Koch bijdragen vanuit hun projectervaring en -expertise. En natuurlijk zijn we aanwezig met onze Van Aetsveld Academy. Samen zetten we meer dan twintig jaar ervaring in voor het opleiden en begeleiden van projectmanagers.

    Niet alles is nieuw in die Agile wereld en niet alles uit de ‘oude wereld’ van projecten en programma’s is opeens overbodig. We roepen al jaren om gedreven product-owners die de leiding nemen in de vernieuwing. De kundige projectmanager zag je al veel eerder werken met hybride teams waarin de disciplines samen succes creëerden. De verschillende rollen waren erg gedifferentieerd. Het is goed om dingen weer samen te brengen in de scrum. Want, het succes hangt af van de vraag of de opdrachtgevers mee gaan in deze wereld. En niet blijven hangen in “oud” managementgedrag. Kom voor meer informatie naar deze sessie!

    En kom naar de stand voor meer informatie over bijvoorbeeld onze leergang Expert Programmamanagement of kijk alvast: https://academy.aetsveld.nl/training/programmamanagement-training/.

    Lees het hele artikel…1 minuten leestijd

Gerrit Koch

Gerrit -als eerste in Nederland IPMA A gecertificeerd en internationaal assessor voor IPMA- zet het liefst zijn tanden in grote lelijke projecten. Het boeit hem mateloos om dingen met een groep mensen voor elkaar te krijgen die niet vanzelfsprekend zijn en waar iedereen trots op is. Vaak gaat het daarbij om essentiële ontwikkelingen of veranderingen voor de organisatie(s). Als extern projectmanager of programmamanager staat Gerrit altijd in de keuken en is hij nooit deel van het meubilair. Hij vindt dat je zelf met de poten in de klei moet staan om een goed advies te kunnen geven.